A

Laat voor €5,- je auto wassen in Veenendaal op 15 april!

Autoglans Open dag voor het nationaal ouderenfonds
van totaal € 500 (0%)

In het paasweekend opent Autoglans haar deuren van 9:30 tot 14:30. Deze open dag wordt jaarlijks gehouden en wordt ieder jaar gecombineerd met een goed doel. Dit jaar is de keuze gevallen op het nationaal ouderenfonds. Wij vinden namelijk dat je ook met Pasen niet alleen mag zijn. Doordat er nog steeds te veel ouderen alleen zijn, willen we dit jaar in het paasweekend dat ook centraal stellen. Daarom verdienen de ouderen dit jaar een steuntje in de rug!

Autoglans is het bedrijf waar u uw auto weer schoner dan nieuw kan krijgen, door middel van reconditionering van de auto. Tevens ligt er ook de passie om de auto te wassen. Het wassen van de auto’s doen wij op 15 april speciaal voor het ouderenfonds. Het wassen van uw auto’s gebeurt voor €5,-, dit gehele bedrag komt ten goede aan het nationaal ouderenfonds. Hopelijk kunnen wij zoveel mogelijk ophalen dat de ouderen ook met Pasen zich niet eenzaam zullen voelen.

Om het thema Pasen in combinatie met het nationaal ouderenfonds nog wat meer onder de aandacht te brengen, is er voor de kinderen een luchtkussen vrachtwagen geregeld, waar paaseieren worden verstopt. Zo hopen wij aan alle generaties te denken en deze dag voor het ouderenfonds succesvol te maken. U komt toch ook uw auto wassen op 15 april in Veenendaal bij Autoglans? We hopen u dan te zien!