C

Dagje Circus voor Camillus Roermond

Camillus Roermond
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.000 (1%)

Op onze mooie locatie Camillis van de Zorggroep in Roermond (Limburg)hebben we op 2 Oktober 2022 Circus in de zorg geboekt. Een mooi passend initiatief binnen de week van de eenzaamheid.

Onze clienten van de dagbehandeling en de bewoners die op onze woongroepen wonen hebben na twee zware jaren tijdens de Corona pandemie wel een dagje uit verdiend als je het ons vraagt. Tijdens de piek hebben veel bewoners hun geliefden moeten missen die niet op bezoek mochten komen. Met name bij de bewoners die aan dementie lijden heeft dit verstrekkende gevolgen gehad. Gemis en onbegrip; het waren hartverscheurende tijden!

Gelukkig mag er nu weer meer, dit willen we graag vieren. Daarom hebben we Circus in de Zorg geboekt. Om zoveel mogelijk bewoners en cliënten hiervan te kunnen laten genieten zijn we op zoek naar donateurs. Met de opbrengt kunnen we deze dag nog mooier en onvergetelijker maken. 

Een onbezorgde middag met plezier en vertier! Hoe mooi is het om met de kinderen en kleinkinderen naar het Circus te gaan. Een herinnering om nooit te vergeten! 

Ook voor mantelzorgers is dit heel belangrijk. Deze middag hoeven ze niet te zorgen, alleen te genieten! Even "gewoon" de dochter of zoon zijn, in plaats van de mantelzorger. 

 

 

 

Bekijk alle
09-06-2022 | 13:08 Onze oudere generatie verdiend een mooie dag uit met hun naasten.
09-06-2022 | 12:59