W

Help de mensen die ons hebben geholpen

willem Soering
van totaal € 5.000 (0%)

Hallo ik ben Willem Soering en ik wil graag wat betekenen voor onze oudere medemensen. Ik zou jullie even uitleggen waarom, Mijngrootvader (70) is een aantal weken gelden geopereerd aan een hersenbloeding hij is hier gelukkig heel erg goed uitgekomen maar dit had heel anders kunnen aflopen. Mijn opa ging toen hij uit het ziekenhuis mocht naar een revalidatie centrum en hier ben ik zo geschrokken hoeveel eenzame en verlaten ouderen daar verbleven ouderen die iedereen die hun lief was hebben overleeft en nu aan hun gezondheid werken helemaal alleen. Mijn opa en ik namen dan de rokende ouderen mee naar buiten en gingen we samen met hun praten
over vroeger waar mijn opa zelf ook helemaal vrolijk van word. Nu heeft mijn opa geluk dat hij zijn 2 kinderen 8 kleinkinderen en 4 over kleinkinderen hem vaak bezoeken en ik zelf bij hem ben gaan wonen om hem te helpen naar het verlies van mijn oma. Kort om ik wil voor alle eenzame ouderen uitjes mogelijk maken dat hun ook op hun oude dag en na zoveel betekent te hebben voor ons land lol kunnen hebben de laatste jaren dat ze nog leven. Ik vraag iedereen om via deze site geld te storten of als ik bij u aan de deur sta een pakje pennen of pleisters wilt kopen waar ik de hele opbrengst over maak op rekening van het nationaal ouderen fonds!

 

 

Bekijk alle

Waar zijn wij te vinden

31-10-2016 | 21:01   Vandaag 31-10-2016 ben ik in het stadje van purmerend voor de pennen en pleisters verkoop vanaf 13.00 uur!!! update ik heb 3 pakjes pleisters en 1 pakje pennen verkocht en een gift van een slagerij van 2.50 aan het einde van de week zal ik dus ook 22.50 bijschijven op deze rekening. Morgen 01-11-2016 ben ik in alle winkelcentra in purmerend en omgeving vanaf 10.00 uur!
Lees meer