Kerstpakketje: extra aandacht voor ouderen rondom de feestdagen

Your Secret Friend
van totaal € 100 (0%)

Your Secret Friend is een unieke cadeauservice, waarbij je met 1 bestelling een ander maar liefst 3x verrast. In eerste instantie is de afzender anoniem. Pas bij het laatste kaartje wordt de afzender bekend gemaakt, maar dat hoeft niet. De kaartjes worden met de hand geschreven en de pakketjes worden feestelijk ingepakt. Kortom, iemand verrassen via Your Secret Friend is makkelijk, uniek en verrassend!

Speciaal voor de kerstperiode heeft Your Secret Friend een leuk kerstpakketje samengesteld (2 kaarten en 1 cadeaupakket). Rond 15 december wordt de 1e kaart bezorgd. Het cadeaupakket wordt rond 23 december thuis bezorgd. Rond de jaawisseling valt er opnieuw een leuke kaart in de bus.

Er zijn veel mensen die in de periode rondom de feestdagen wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. We willen met ons kerstpakketje bereiken dat ook eenzame mensen in deze periode wat vrolijker worden door wat extra aandacht in de vorm van een kaartje/cadeautje.

Je kan een pakketje bestellen voor iemand die je kent of een pakketje bestellen voor een onbekende ontvanger. Wij zorgen dan dat dit pakketje terecht komt bij iemand die het goed kan gebruiken. Het kerstpakketje kost € 29,95 en per verkocht pakketje doneren wij € 1,= aan het Nationaal Ouderenfonds. Bestel het kerstpakketje op www.yoursecretfriend.nl

Aandacht is het mooiste wat je iemand kunt geven!