Fietstoertocht ZuidOostZorg

ZuidOostZorg Friesland
van totaal € 5.000 (0%)

Op zaterdag 16 april gaan we fietsen! Fietst u mee?

Tijdens deze fietstochten (85, 40 of 37 km) zal u langs de locaties van ZuidOostZorg fietsen. Dit zal gaan door de natuur die wij in zuid-oost Friesland rijk zijn. De locaties gelegen in de natuur die zuid-oost Friesland rijk is zijn tevens de stempelposten en worden gecombineerd met gezellige activiteiten. Zo zorgen wij dat het ook een mooie dag word voor de bewoners, omwonende, familie en matelzorgers. Ook zij kunnen mee fietsen op bijvoorbeeld de duo-fiets of rolstoelfiets.

Deelname bedraagt €12,50 waar op een van de locaties een voedselpakketje klaar staat om af te halen of daar op te eten, daarnaast krijgt u bij inlevering van de stempelkaart (van alle stempels voorzien) een leuk aandenken.

De start zal tussenn 9.00-11.00 uur zijn op de locatie Drachten en Oosterwolde.Bij de finish in Drachten zal vanaf 11:00 uur de jaarlijkse voorjaarsmarkt worden gehouden. Naast de foodtrucks, palingroker, koopwaren en spelletjes voor de kinderen zullen er ook jonge lammetjes rondlopen in de beweegtuin. Samen sluiten we dag af met muziek door verschillende optredens van jong talent!

Het opgehaalde bedrag gaat naar het Ouderenfonds en een deel naar de aanschaf van Beweeggames binnen de Organisatie waar de bewoners baat bij hebben.