Game Changers: Gamen voor het Goede Doel

Gamen tegen Eenzaamheid
Normal 6dc5373dbf777f3ea0091fec93b1e73e21a49b0d
van totaal € 3.000 (1%)

COVID-19 heeft een reusachtige stempel achtergelaten op onze samenleving, en ouderen zijn hiervan het meest de dupe geworden. Veel ouderen leefde al in een sociaal isolement en dit is door de Corona pandemie alleen maar erger geworden. Game Changers Nederland vindt het dan ook zeer belangrijk dat deze bevolkingsgroep de nodige aandacht krijgt in deze moeilijke tijden.

In het weekeinde van 5 tot en met 7 maart 2021 proberen wij, door middel van een gamemarathon, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Nationaal Ouderenfonds.
.
Tijdens deze dagen maken al onze donateurs kans op diverse prijzen. Denk hierbij aan games, goodies, t-shirts en zelfs gameconsoles!
 
Steun onze actie door onze Facebook pagina te liken, je vrienden uit te nodigen en vergeet zeker niet dit bericht te delen! ❤️
Bekijk alle
12-09-2020 | 21:27 Super evenement voor een geweldig doel. Alvast veel succes in februari!
Bekijk alle

Wat kunnen onze donateurs winnen van 5 t/m 7 maart?

23-01-2021 | 13:55 Op dit moment zijn wij hard bezig met onze nieuwe website. Een van de nieuwe functies die je hier terug kunt vinden zijn de diverse prijzen die donateurs kunnen winnen tijdens onze marathon van 5 t/m 7 maart.   Tijdens Game Changers: Gamen voor het Goede Doel verloten wij verschillende games, hardware, goodies, t-shirts en meer, onder onze donateurs. Zo help jij een goed doel, terwijl je ook nog eens kans maakt op toffe gaming gerelateerde prijzen!   De lijst is nog lang niet compleet en er komen nog een flink aantal games, goodies en hardware aan van een aantal geweldige sponsoren!   Benieuwd welke prijzen wij allemaal in petto hebben voor je? Check dan de onderstaande link:   https://gamechangersnl.com/gcnl/give-aways-2021/      
Lees meer