Zr.Ms. De Ruyter

Zr.Ms. De Ruyter helpt ouderen!
van totaal € 5.000 (0%)

Goede doel tijdens de reis van Zr.Ms. De Ruyter 2019

Zr. Ms. De Ruyter is een van de luchtverdedigings- en commandofregatten van de De Zeven-Provinciënklasse.
Zoals de typebenaming al aangeeft, heeft het luchtverdedigings- en commandofregat (LCF)2 hoofdfuncties: luchtverdediging en commandovoering. De verdedigingsfunctie houdt in dat ze een vlootverband in zijn geheel moet kunnen beschermen. De commandofunctie betekent dat het schip een complete operationele staf aan boord kan nemen. De commandant van deze staf heeft dan de leiding over meerdere schepen: een eskader of vlootverband.

Op de boeg staat de NAVO-aanduiding van het fregat: F804.

Het is traditie om tijdens een langere reis een goed doel te ondersteunen. Voor de reis van 2019 heeft Zr.Ms. De Ruyter gekozen voor het Nationaal Ouderenfonds. Naast hun zeer drukke dagelijkse werkzaamheden, zal de bemanning van Zr.Ms. De Ruyter tijd vrijmaken om geld in te zamelen door ludieke acties te organiseren aan boord. Ook het thuisfront zal een steentje hierin bijdragen.

WELKOM!! In de wereld die Marine heet!

Bekijk alle donateurs
25-05-2019 | 15:16 Ik doneer om wat extra te doen voor eenzame ouderen
25-05-2019 | 13:10
25-05-2019 | 12:30
Bekijk alle

Goede doel Zr.Ms. De Ruyter 2019

25-05-2019 | 00:00 Zr. Ms. De Ruyter is een van de luchtverdedigings- en commandofregatten van de De Zeven-Provinciënklasse.Zoals de typebenaming al aangeeft, heeft het luchtverdedigings- en commandofregat (LCF)2 hoofdfuncties: luchtverdediging en commandovoering. De verdedigingsfunctie houdt in dat ze een vlootverband in zijn geheel moet kunnen beschermen. De commandofunctie betekent dat het schip een complete operationele staf aan boord kan nemen. De commandant van deze staf heeft dan de leiding over meerdere schepen: een eskader of vlootverband.Op de boeg staat de NAVO-aanduiding van het fregat: F804.Het is traditie om tijdens een langere reis een goed doel te ondersteunen. Voor de reis van 2019 heeft Zr.Ms. De Ruyter gekozen voor het Nationaal Ouderenfonds. Naast hun zeer drukke dagelijkse werkzaamheden, zal de bemanning van Zr.Ms. De Ruyter tijd vrijmaken om geld in te zamelen door ludieke acties te organiseren aan boord. Ook het thuisfront zal een steentje hierin bijdragen.WELKOM!! In de wereld die Marine heet!
Lees meer