Geer & Goor NK Golf Clubkampioenen strokeplay Senioren 55+ Event 2015

Geer & Goor NK Golf Clubkampioenen strokeplay Senioren 55+ Event 2015
van totaal € 25.000 (0%)

Alle bezoekers website Nationaal Ouderenfonds,

Ben in juni geconfronteerd met de ziekte darmkanker en ben inmiddels na een zeer zware operatie met ook een moeilijk herstel nu in een traject terecht gekomen van 24 weken chemotherapie om hopelijk straks weer gezond te worden.

Door dit alles is mijn betrokkenheid met zieke mensen maar direct ook met de oudere mensen onder ons zeer toegenomen de laatste tijd en heb ik op 11 september naar de aflevering van Geer & Goor gekeken met een grote lach op mijn gezicht.

Na afloop was er de oproep van Geer & Goor en kwam ik direct op het idee om iets te organiseren op golfgebied aangezien ik zelf een fervent golfer ben.

Jaarlijks wordt er op alle golfclubs in Nederland voor ouderen van 55+, waartoe ik zelf sinds dit jaar ook behoor, een golfwedstrijd georganiseerd en nu leek het mij leuk om in 2015 een eerste NK Golf Clubkampioenen strokeplay Senioren 55+ te organiseren op de mooie golfbanen van Dorhout Mees te Biddinghuizen en waarbij dan alle nummers 1 en 2 van alle clubs, zowel dames als heren, met een maximaal deelnemersveld zullen strijden om de prijzen.

Het is hierbij de bedoeling dat elke vereniging zijn winnaars inschrijft voor een vast bedrag per deelnemer, waarvan dan minimaal 50% ten goede komt van het Nationaal Ouderenfonds en wij ons daarvoor hard zullen maken dat er door inschrijfgeld, sponsoring en een veiling dan minimaal € 25.000,00 wordt ingezameld.

De komende weken zullen wij onze definitieve plannen verder kenbaar maken via alle sociale media en pers maar vooral ook via de site van het Nationaal Ouderenfonds.

Voor deze actie zal een stichting worden opgericht met ook een bijbehorend bankrekeningnummer voor deelnemers aan deze wedstrijd.

Op de site kunt u natuurlijk ook al voor € 10,00 donateur worden en daarom roepen wij u op dit te doen, want het is voor het goede doel en daarmee steunt u natuurlijk onze actie.

Namens de Organisatie

Erik Klein 

Mobiel - +31623382270

Email - erik.klein@kpnmail.nl

 

Bekijk alle
28-09-2014 | 21:38
17-09-2014 | 18:30 Op initiatief van mijn goede vriend Erik Klein, initiatief nemer van het Geer & Goor NK Golf Clubkampioenen strokeplay Senioren 55+ Event 2015 en omdat ik een maand geleden ook afscheid heb moeten nemen van een oude schoolvriend Fokko Homans. Door deze gebeurtenissen wordt je even van heeeel dicht bij met je neus op de feiten gedrukt en realiseer je je dat er een ontzettende hoeveelheid geld nodig is om deze ziekte enigszins de baas te kunnen.
12-09-2014 | 01:22 Organiseer deze actie en wil de eerste aanzet geven om meer donaties te ontvangen