The Great Bingo

Bingo in The Roaring Twenties
van totaal โ‚ฌย 500 (114%)

๐ŸŒŸ Breng vreugde in het leven van onze geliefde ouderen! ๐ŸŒŸ

๐ŸŽ‰๐ŸŽHelp ons een betoverende Roaring 20โ€™sย  bingomiddag voor eenzame ouderen te verzorgen en hun harten te verwarmen!

๐Ÿ‘ต๐Ÿ‘ดStel je voor: een kamer vol lachende gezichten, bruisend van opwinding, terwijl de bingoballen vrolijk door de lucht vliegen. Maar dit gaat over meer dan alleen een spelletje. Het gaat over het creรซren van waardevolle momenten voor onze dierbare ouderen, die eenzaamheid ervaren in hun dagelijks leven.

๐Ÿ’•Onze missie is simpel: eenzaamheid bestrijden en liefdevolle zorg verspreiden onder ouderen die dit het meest nodig hebben. Samen willen we ervoor zorgen dat geen enkele oudere zich vergeten voelt.

๐ŸŽEn dat is waar jij in beeld komt! Door een bijdrage te leveren aan onze bingomiddag help je niet alleen om een prachtige dag vol plezier te realiseren voor de Bingomiddag & het Nationaal Ouderenfonds, maar draag je ook voor een deel bij aan de aankoop van speciale bingo cadeautjes voor onze ouderen.

๐ŸŽ—๏ธMaar dat is nog niet alles! Elk verkocht bingo ticket gaat rechtstreeks naar het Nationaal Ouderenfonds, dat zich inzet voor het welzijn van ouderen in heel het land. Samen kunnen we hun geweldige werk ondersteunen en zorgen voor nog meer glimlachen op de gezichten van ouderen die onze steun zo hard nodig hebben.

๐ŸŒDus laten we onze krachten bundelen en een verschil maken!

โค๏ธDoor jouw donatie aan onze bingomiddag kun je eenzaamheid bestrijden en vreugde verspreiden onder ouderen. Geef hen een reden om te lachen, om te voelen dat ze geliefd en gewaardeerd worden. Samen kunnen we levens veranderen en harten verwarmen.

๐Ÿ‘‰ Klik op de onderstaande link om je bijdrage te leveren aan dit prachtige initiatief: https://gofund.me/024d1a62

Mocht er geld over zijn, wordt dit rechtstreeks gedoneerd aan het Nationale Ouderenfonds.ย 

๐Ÿ™Laten we samen iets moois doen voor onze dierbare ouderen. Ze verdienen het! Bedankt voor jouw steun!

ย *Wij verzamelen al het geld via GoFundme. Na de bingo wordt het geld rechtstreeks gedoneerd aan het Nationaal Ouderenfonds.ย 

Bekijk alle
26-06-2023 | 12:28 Onze opbrengst namens het hele team!
01-06-2023 | 09:26
01-06-2023 | 09:22
01-06-2023 | 09:21
01-06-2023 | 09:17
Bekijk alle

Onze Roaring Twenties bingoset

14-06-2023 | 11:11 Vorige week zijn wij op bezoek geweest bij Jan Bonga Amsta om het verzorgingstehuis en de mensen daar te leren kennen. Wij waren heel enthousiast over de zaal en de mensen daar.ย  De zaal bevat alle mogelijkheden die wij nodig hebben voor het realiseren van onze bingo. En dan de bingoset! Wij zijn hartstikke blij met dit goude bingoset. Het past precies in ons thema. Wij hebben er super veel zin in! Groetjes,ย  Team The Great Bingo
Lees meer