SMART-4-OUDEREN (Samen Met Alberto Respect Tonen Voor Ouderen) Luister naar Vader & Zoon en geef !!

SMART 4 OUDEREN
van totaal € 10.000 (0%)

Ik hoorde het nieuwe nummer "Vader & Zoon" van de zanger Alberto Nicolay.

Dit nummer raakte mij in het hart. Met name de tekst : "Zijn dagen zijn gevuld met lange stiltes" is er één om even bij stil te staan. En wat dacht u van deze : "Hij zou nog zo graag alles willen doen, maar hij kan niet meer wat zijn hoofd zou willen". Teksten die zo waar zijn!  Het is wat veel ouderen gewoonweg overkomt en daar kunnen ze zelf helemaal niets aan doen.

Toen ik vervolgens las dat ruim 1,2 miljoen ouderen in Nederland eenzaam zijn waarvan 200.000 extreem eenzaam , wist ik het zeker! Ik moet aandacht vragen voor onze ouderen. Hier moeten we iets aan doen.

Daarom vraag ik al mijn (facebook) vrienden en vriendinnen  om te helpen. Luister de videoclip van Alberto Nicolay en zet een foto van jezelf met een dierbare ouder persoon op facebook.  Verwijs op facebook bij de foto naar deze actie( https://acties.ouderenfonds.nl/actie/peter-pos)  en deel met zoveel mogelijk mensen deze actie via socialmedia.  

Tot slot vraag ik aan een ieder om een donatie te willen doen aan het Nationaal Ouderenfonds. Doe het gewoon een keer! Het is makkelijker om het niet te doen maar als je het wel doet voelt het best goed. Zo helpen we met zijn allen de ouderen!!

Ook Alberto Nicolay zal met de opbrengst van zijn single  het Nationaal Ouderenfonds steunen! Zo wil ik Samen Met Alberto Respect Tonen voor  Ouderen vandaar dat mijn actie SMART-4-OUDEREN heet. Koop of download de CD Vader & Zoon van Alberto Nicolay. Kijk op www.albertonicolay.nl voor meer info.

Ik vraag u dus simpelweg de single Vader en Zoon van Alberto Nicolay te downloaden en te doneren via deze actie. Dit alles om onze ouderen in Nederland te helpen en het een beetje leuker voor ze te maken!

Dat is toch niet teveel gevraagd?

Mijn streefbedrag is € 10.000 maar het mag best een beetje meer worden!!

Enne…… vergeet niet oud worden kan jezelf ook zomaar overkomen!!

Bekijk alle
26-11-2015 | 22:53 Omdat ik blij ben dat ik mijn vader nog heb en zoveel mogelijk met hem probeer te delen zolang hij nog op deze aardkloot rondhuppelt,en geen enkele oudere mag eigenlijk vereenzamen.....zij zijn de rede van ons bestaan!
26-11-2015 | 22:24
23-11-2015 | 20:33 Geweldig initiatief van Peter
21-11-2015 | 01:21 Heel recent ben ik geconfronteerd met het feit dat mijn vader na 69 jaar samen met mijn lieve moeder, na haar overlijden, nu alleen verder moet. Zoals hij nu vaak zo treffend zegt dat het zo stil is in huis zo heeft het mijn ogen geopend dat er heel veel ouderen alleen en eenzaam zijn. Toen het ik het nummer hoorde en de videoclip zag van het nummer Vader & Zoon van Alberto Nicolay werd ik geraakt in mijn ziel. Ik dacht bij mezelf dit moet ik niet gewoon maar voorbij laten gaan. Want de teksten : “nu is hij oud en ook niet meer zo kwiek. Zijn dagen zijn gevuld met lange stiltes. Hij zou nog zo graag alles willen doen, maar hij kan niet meer wat zijn hoofd zou willen", zijn gewoon zo de realiteit. Het zijn simpelweg de gevolgen van het ouder worden. Daar kan je niets aan doen want ouder worden gaat vanzelf. En we hopen het allemaal te worden. Daarom bedacht ik dat een kleine gift voor al die ouderen die niemand hebben gewoon zo goed terecht komt. Enne....naast die kleine donatie ben ik er natuurlijk voor mijn lieve vader...en ik hoop dat mijn zoons er tegen die tijd ook voor mij zijn! Dus daarom heb ik gedoneerd!