Gezondheidsbeurs Verbinden in de Zorg

Verbinden in de Zorg Hollands Kroon en Omgeving

( Lid van team: Verbinden in de Zorg )

van totaal € 500 (71%)

Verbinden in de Zorg, organiseert een gezondheidsbeurs voor het goede doel "eenzame ouderen". Deze beurs vindt plaats op 22 september  van 12:00-17:00 in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Entree prijs is €5,00 waarvan u naar keuze  een mini behandeling ontvangt, of korting op een van de producten ontvangt. De gehele opbrengst is voor het goede doel.

Verbinden in de Zorg is een vereninging die de therapeuten binnen de gemeente Hollands Kroon en omgeving  zicht baar wil maken. Te weinig mensen zijn nog bekend met het ruime aanbod van alternatieve geneeskunde en therapeuten binnen de reguliere zorg. Wij willen de patient / client de keuze laten om voor goede zorg te kunnen kiezen. Ook eenzame oudere mensen behoren tot deze doelgroep.

'Uit internationaal onderzoek blijkt dat dat eenzame mensen vaker naar het ziekenhuis gaan en een grotere kans hebben om dementie te ontwikkelen.'

Hoe belangrijk is het dus om deze actie te ondersteunen en eenzame ouderen te verlichten tijdens het ouder worden. Hoe fijn is het om gezond ouder te worden. Om gezien en gehoord te worden en er nog toe doen.

Door het organiseren van de gezondheidsbeurs Verbinden in de Zorg willen we ons steentje bijdragen om de hulp aan eenzame ouderen te vergroten.

Doet u ook mee? Komt dan naar de Gezondheidsbeurs Verbinden in de Zorgn op 22 september in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Bekijk alle
25-09-2019 | 15:00 Via de Gezondheidsbeurs 2019 die Verbinden in de Zorg Hollands Kroon heeft georganiseerd hebben we via minibehandeling en entree geld 336,00 opgehaald.
15-05-2019 | 17:27 Ouderen moeten langer op zichzelf blijven wonen, maar er is niet altijd iemand in de buurt die je kan helpen. Ouderen vereenzamen en wij kunnen met zijn allen toch een beetje helpen door iets te organiseren en daar is geld voor nodig.
15-05-2019 | 14:30