Céline in actie voor Nationaal Ouderenfonds

27-12-2017 | 15:04

De Tilburgse Céline zit in haar laatste jaar van de studie ‘Evenementenorganisatie’. Toen ze als examenopdracht een evenement mocht organiseren voor een goed doel, hoefde ze niet lang na te denken. Haar hart ging uit naar eenzame ouderen. Bijna 4 maanden lang werkte ze keihard om het evenement tot een succes te maken. Met het evenement haalde ze een prachtig bedrag op voor het Nationaal Ouderenfonds!

Ze regelde de locatie en artiesten en maakte een draaiboek. Ook benaderde ze ouderen om langs te komen op haar evenement. Omdat het nog moeilijk was deze ouderen te bereiken, ging ze elke woensdag trouw bij haar oude hockeyclub langs. Hier sprak ze opa’s en oma’s aan. Ook ging ze bij ouderen thuis langs met een uitnodiging.

Célines harde werk werd beloond. Het evenement was een groot succes. Het vond plaats bij haar oude hockeyclub. Tijdens een heerlijk diner konden ouderen genieten van livemuziek uit de jaren ’70. Ook was er een foute bingo.

De bezoekers betaalden 10 euro entree, waarvan de helft naar het diner en de rest rechtstreeks naar het Ouderenfonds ging. Daarnaast konden de gasten de hele avond lootjes kopen. Daarmee konden ze prijzen winnen, zoals dinerbonnen, high tea’s en flessen champagne. De opbrengst van de lootjes ging uiteraard ook naar het Ouderenfonds. Alles bij elkaar wist Céline een donatiebedrag van €725,30 bij elkaar te sprokkelen! Een fantastisch bedrag waarmee het Nationaal Ouderenfonds weer veel ouderen uit hun isolement kan halen. Bijvoorbeeld door het bieden van een uitstapje.